Mer än en sovplats

Stjärnbädden erbjuder sängar i tre olika utföranden, allt för att du ska hitta den funktion och modell som passar dina behov. Välj mellan en klassisk ramsäng, en funktionell ställbar säng eller låt känslan guida dig för att hitta din favorit bland de tre modellerna av kontinentalsäng.

Oavsett vilken av våra modeller du väljer så har du möjlighet att välja från någon av våra väl utvalda och snygga tygfärger.

Kaki
Mullvad
Marin
Antracit

Ramsäng Vega

Stjärnbäddens ramsäng Vega är en klassik, gedigen säng byggd på en rejäl träram. Du får en avlastande, följsam säng för skön och avkopplande vila.

Resår och ram

12 cm ram, Pocket 13 cm 3 zon

Storlekar

80, 90 eller 120 cm

Fastheter

Fast eller Medium

Bäddmadrass

Vega, Orion eller Lynx

Ben

20 cm ben Design ingår

*Rekommenderade konsumentpriser

Ställbar säng Vega

Med en ställbar Stjärnbädden Vega kan du enkelt reglera huvud- och fotände för optimal komfort. Oavsett om du vill äta frukost i sängen eller justera din sovställning kan du anpassa sängen efter dina personliga behov och önskemål.

Resår och botten

12 cm ram, Pocket 13 cm 3 zon, 4-delad platta

Storlekar

90 eller 105 cm

Fastheter

Fast eller Medium

Bäddmadrass

Vega, Orion eller Lynx

Ben

20 cm ben Design ingår

*Rekommenderade konsumentpriser

Bäddmadrasser

Vi på Stjärnbädden vet hur viktigt det är med en bra bäddmadrass för att göra en bra säng fulländad. Därför är redan våra enklare bäddmadrasser av mycket hög kvalitet i varje detalj.

Garantier och FSC®

15 års garanti för ram 15 års garanti för resår 5 års garanti för motor

Vi vet att man kan lita på våra sängar. Därför ger vi 15 års garanti mot skador på ramar och fjädrar. Vi ger även 5 års garanti på motordelar i våra ställbara sängar. Vi hoppas att det ger en trygghet som gör att du sover ännu bättre om nätterna. Våra ramar är tillverkade av svenskt FSC®-märkt trävirke vilket innebär att det kommer från ansvarsfullt skogsbruk.

Stjärnbädden är en av få sängtillverkare som är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Det innebär att vi ständigt utvecklas för att förbättra kvalitén av våra produkter samt arbetar aktivt för att minska våra produkters påverkan av miljön.